Χριστουγεννιάτικο Βazaar

Thursday, November 15, 2012

    Το CRAFTLET θα συμμετέχει σε  ένα Χριστουγεννιάτικο Βazaar που θα γίνει για πρώτη χρονιά στα Ιωάννινα, στα Λιθαρίτσια στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων, από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012. Καλλιτέχνες από τα Ιωάννινα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα θα γεμίσουν τον όμορφο χώρο του «Λιθαρίτσια», στο κέντρο των Ιωαννίνων, με τις μοναδικές δημιουργίες τους. 
    Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά και να αποκτήσουν χειροποίητα κοσμήματα, κεριά, πλεκτά, πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, διακοσμητικά είδη, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά άλλα χειροποίητα αντικείμενα τέχνης. Πάντα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και με την ευαισθητοποίηση των καλλιτεχνών και της διοργάνωσης, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σύλλογο ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων ( Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) για την ενίσχυση του έργου του.

Δουλεύοντας με πραγματικό ζήλο κι ενθουσιασμό, θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως με την ομαδικότητα και τη συνεργασία μπορεί κανείς να καταφέρει πολλά.
Κάντε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας δώρα μοναδικής τεχνικής και αξίας και βοηθήστε τα μέλη και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα!

6 comments

  1. Άααχ...τί ωραία !!!! Εύχομαι να έχει πολύ επιτυχία το φιλανθρωπικό αυτό μπαζάαρ όπως και όλα τα άλλα που διοργανώνονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας !!!! Καλή επιτυχία και σε'σένα με τις όμορφες δημιουργίες σου !!!
    Καλημέρααα....φιλάκια πολλάαααα !!! ;ο))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μυρσινάκι μουυυυ, σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! Ναι, μακάρι όλα τα μπαζάαρ να έχουνε επιτυχία!! Φιλάκια πολλάαααααααα :)

      Delete
  2. πολύ καλό!!!!Εύχομαι καλή επιτυχία,με πολύ πολύ κόσμο-))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου :)))))))

      Delete
  3. Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!

      Delete

 

About us

 
Thank you for visiting our Blog!

We are Elena and Alex an artist couple who love to design and make one of a kind colorful jewellery in our home studio in Ioannina, a small city of Greece.

Becoming an artist has been an evolving process for us both and now has become a passion.
Our inspiration mostly comes from the natural beauty around us, the sunsets and the beautiful colours of our country.



My Etsy Shop

More Of My Creations

www.flickr.com
craftlet's items Go to craftlet's photostream

Blogroll