Fashion Color Trends Fall 2011

Tuesday, September 6, 2011

Η σημερινή ανάρτηση αφορά τα χρώματα που θα επικρατήσουν το φθινόπωρο του 2011.
        
  Το Ινστιτούτο Χρώματος της Pantone διάλεξε ως χρώμα της χρονιάς 2011 ένα ζωηρό, φωτεινό και έντονο ροζ-κόκκινο χρώμα , το οποίο η Pantone ονομάζει “Honeysuckle”, δηλαδή «ροζ αγιόκλημα». Το φθινόπωρο εκτός του honeysuckle θα επικρατήσουν και χρώματα σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις. Έχοντας λοιπόν υπόψη  την φθινοπωρινή παλέτα μπορούμε να συνδυάσουμε τα υπέροχα αυτά χρώματα και  να έχουμε ένα ρομαντικό και ζεστό αποτέλεσμα στις χειροποίητες κατασκευές μας.

11 comments

  1. Έλενα, χαίρομαι να γνωρίζω νέα παιδιά δημιουργικά και ταλαντούχα! όλες οι δημιουργίες σου πανέμορφες!!μπράβο! ευχαριστώ που μια νεραϊδούλα σαν εσένα με τίμησε με το να πάρει την δική μου νεράϊδα.φιλάκια, θα παρακολουθώ τις δημιουργίες σου, καλή συνέχεια. φιλάκια.

    ReplyDelete
  2. Έλενα , μπορείς να βάλεις παρακολούθηση στο Blog σου;; ήθελα να μπω, αλλά δεν έχεις καμμία ένδειξη.... κοίταξέ το... τα λεμε...

    ReplyDelete
  3. Ευχαριστώ, χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσουν οι δημιουργίες μου! Στην υπέροχη νεραιδούλα σου δεν μπορούσα να αντισταθώ!! Σχετικά με την παρακολούθηση το ετοιμάζω... φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
  4. Γειά σου, Έλενα!Ανταποδίδω την επίσκεψη και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Καλορίζικο το δικό σου blog!Φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα!

    ReplyDelete
  5. Ευχαριστώ πολύ Βίκη!! Τα λέμε...

    ReplyDelete
  6. γειά σου Ελενα, σε ευχαριστω για το σχόλιο σου στο blog μου!!!Πολύ χρήσιμη η ανάρτηση της παλετας χρωμάτων για Φθινόπωρο-Χειμώνα, θα μου δώση πολλές ιδέες για τις τσάντες μου!!
    Καλορίζικο το σπιτάκι σου, ελπίζω σύντομα να προσθέσης στο side-bar αναγνώστες για να μπορέσω να σε παρακολουθώ καλύτερα!!!

    ReplyDelete
  7. Γειά σου Riri, χάρηκα πολύ που επισκέφτηκες το blogοσπιτάκι μου! Εύχομαι να σου αρέσουν και οι επόμενες αναρτήσεις μου!! Πρόσθεσα στο side-bar το gadget followers, ελπίζω να εννοείς αυτό. Φιλάκια πολλά!!

    ReplyDelete
  8. σου έστειλα email!!!!!! πηγαινε να δεις!!!!!! :)))

    ReplyDelete
  9. ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ! ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ReplyDelete
  10. Καλώς σας βρήκα λοιπόν...Φιλάκια πολλά!!!

    ReplyDelete
  11. ΕΛΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ; ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ReplyDelete

 

About us

 
Thank you for visiting our Blog!

We are Elena and Alex an artist couple who love to design and make one of a kind colorful jewellery in our home studio in Ioannina, a small city of Greece.

Becoming an artist has been an evolving process for us both and now has become a passion.
Our inspiration mostly comes from the natural beauty around us, the sunsets and the beautiful colours of our country.



My Etsy Shop

More Of My Creations

www.flickr.com
craftlet's items Go to craftlet's photostream

Blogroll